Betta på tennis – sportvadslagning för den tennisintresserade

Tennis betting är i korta ordalag när man vadslår om vem som ska vinna en viss tennis match. Tennis är en racketsport med sina anor från England. Matcherna spelas mellan två eller fyra personer på en court med rektangulär form. Tennisbanan har ett nät som skiljer banan i mitten samt spel går ut på att skjuta tennisbollar med sina rackets över nätet, men i de utmarkerade linjerna. Tennis uppfanns för 140 år sedan av den brittiska majoren Walter Clopton Wingfield samt blev snabbt en uppskattad idrott, särskilt inom societeten i engelsktalande delar av världen.

Idag lirar massor av människor tennis världen över. Bortsett från att det är en idrott som ger kroppen väldigt bra träning samt motion så är det oxå ett angenäm och socialt sätt att träna med t ex kompisar.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

När man sysslar med tennis betting så handlar det mindre om att möta bollar med racketar och mer om att träffa rätt vinnare, eller förlorare om man nu föredrar spelformen lay odds. Om man anser om att tennis betting så är man långt ifrån allen, det är en mycket populär vadslagningssport. Man hittar mängder av förslag online, så länge man vet att vara någorlunda kritisk till de källor man använder sig av. På en spelbörs kan man ofta finna intressant info. Det finns som bekant en ansenlig del svindlare i betting branschen oxå. Bästa listan på hederliga bookmakers och spelbörsar finns på gertgambell.com.

Man kan syssla med tennis betting på alla vadslagningssajter värda sitt namn, även hos fysiska spelombud som Svenska Spel givetvis. Förslag samt odds för var match finner man online samt man kan oxå gå med i forum för att debattera lirare, matcher och andra tennisevent. Den tennisspelare som tjänat mest pengar på tennis genom tiderna är Roger Federer från Schweitz.

Är man en riktig tennis betting entusiast så kan det vara roligt att komma vissa matcher live. En väldigt känd tennisturnering hålls i Wimbledon, vilken är en liten förort till London. Turneringen som har samma namn som orten spelas i Wimbledons massiva tennisanläggning där över 400 000 personer får plats i publiken. Här finns också ett tennismuseum.

Världens största tennisturnering heter Davis Cup och har anor från år 1900 då den kallades International Lawn Tennis Challenge. Det var inte förrän 1946 som turneringen fick namnet Davis Cup. I början var Davis Cup bara USA mot Storbritannien, men idag deltar länder från hela världen. Finalmatcherna i Davis Cup brukar spelas mot slutet av året samt då är det faktiskt högsäsong allmän som gillar tennis betting.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*