Layodds – att spela på förloraren|Spela på den som förlorar – det är lay odds det

Lay odds är i motsats till vad många kanske skulle tro, ett sätt att vadslå om vem som skall förlora ett spel. Det kan låta lite negativt laddat att spela på förloraren, men det är ett lika giltigt fason att satsa som vilket övrigt som helst. Om man känner att det är enklare att satsa pengar på vem som ska gå miste en parti så är lay odds sättet för en att spela.

Säg att Barcelona lirar mot Milan och du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du satsa pengar på denna utkomst. Du spelar lay odds på Milan samt om Barcelona vinner, alternativt det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa ett par fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är satsa odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket författning som skall vinna en match. Där är vinstchansen något snävare eftersom det lag man spelar på måste ta hem segern. Blir matchen jämn så står man utan vinst. Man kan begagna sig av lay odds även i olika spelsystem som t ex arbitrage spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att satsa på nätet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler och bättre för varje månad som går, Konkurrensen om spelarna är stor, så det gäller för de stora aktörerna att hela tiden hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att bibehålla samt rekrytera ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel samt spelutveckling i världen.

Det finns emellertid ett nytt sätt att satsa, som har blivit en motståndare till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du spelar via en spelbörs så ökar oddsen samt därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar lirare.

I spelintustrin cirkulerar oerhört mycket pengar samt var dag blir människor rika på spel. Samtidigt är det emellertid en hel del som drabbas av motsatta bekymmer med spelberoende samt ekonomiska svårigheter som effekt. Var ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men trots det är det förstås en hel del personer som faller i gliporna.

Ett spelberoende kan vara absolut lika förödande för en individ som vilket annat tungt beroende som helst. Ogenomtänkta kredit för att kunna satsa leder till svåra ekonomiska bekymmer som i sin tur kan försöra relationer och social status. Det kan dessutom gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att satsa är spännande samt ger vardagen en extra krydda. Tanken att man antagligen blir rik exakt idag är kittlande. Detta skall man kunna njuta av och för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att spela med förnuft. Kanske sätter man av en antagligen avvägd belopp att satsa för per vecka samt håller sig till den, eller så begränsar man sig annorlunda.

Att spela igenom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis och golf, så länge spelsajten man lirar på erbjuder tjänsten. I enkla ord så innebär lay odds att man lirar på den man antar kommer att förlora och så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen betydelse hur de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, alternativt att spela på förloraren, är knepigare ju fler författning det finns i idrotten man väljer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*