Spelbörs – den nya tidens spelplats

En spelbörs kan man beskriva lite som den nya sortens betting som ger högre odds, eftersom det nu är spelarna själva som sätter de där, istället för som förr, då bookmakers stod för det jobbet. Med högre odds blir oxå vinsterna högre samt därför spelar allt fler idag med assistans av en spelbörs. Spelbörsen lever på provision från dom som vinner, upp till 5%.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Traditionellet sett så är det en bookmaker som sätter oddsen för ett spel, det är oxå den som samlar in alla de pengar som folk satsar. Utan en bookmaker ser spelsituationen väldigt annorlunda ut, det blir spelarna själva som får placera oddsen mot varandra genom spelbörsar, vilket ger högre odds samt högre vinstsummor.

Man sätter med en spelbörs sina pengar på ett tävling eller en spelare, absolut som vanligt och när man vinner betalar man blott en liten belopp i avgift. När man förlorar utgår ingen avgift och man förlorar endast den belopp man har spelat för.

En grundförklaring av börsen är att det är en marknadsplats där man handlar med aktier eller andra handelsdrivna varor som ex. guld, spannmål samt ström. På en spelbörs funkar systemet i stort sett likadant, fixerad handelsvaran är odds för olika spelevenemang.

Spelande, oavsett vad det är man satsar sina pengar på, är riskfyllt. Hade det funnits en chans att med hög sannolikhet hitta ut vem som ska vinna ett lopp eller match, så hade spelkonceptet försvunnit bums. Chansen att vinna stora pengar på spel finns, med oddsen är enormt små. Med en spelbörs ökar oddsen något samt samtidigt ökar också vinsterna. Man har därmed allt att vinna på att lämna sin bookmaker samt gå över till en spelbörs. Man kan också använda sig av en spelbörs för att placera så kallade sure bets, eller säkra spel, som det ibland kallas på svenska.

Vad är det då med högre odds som skänker spelaren ett bättre utgångspunkt?

Ju högre oddsen är på ett spel, desto större vinstsummor finns att inbringa för den som vinner. Om en bookmaker tar en speciell debitering så blir oddsen till spelarna automatiskt lägre, vilket gör att spel via en spelbörs alltid har chans att ge högre odds än spel via en bookmakersajt. Dessutom ökar oddsen ju fler spelare som är med. I annat fungerar spelbörsen precis som en vanlig spelsajt, man kan back odds samt lay odds eller spela i enlighet med annorlunda spelsystem.

Detta med att spela tillfredsställer många människors behov av spänning, chansning och framtidstro om framtiden – i alla fall för en tag. Denna stund varierar avhängig på person samt fas i livet. Somliga behöver nya spelkickar var dag, medans andra nöjer sig med att spela någon gång då och då. Ett litet antal har sitt spelande som en ceremoni att fullborda vid en viss klockslag var vecka, kanske på fredagseftermiddagen, efter arbetsveckans sista timma, alternativt på söndagen, som en uppladdning av handlingskraft inför en ny arbetsvecka. Vissa spela själva i lugn och lugn, medan andra lirar i ansamling.

Hurdan man lirar är upp till en själv, man får ta eget ansvar. Emellertid måste man vara över 18 år gammal samt se till att spelandet inte leder till ett besvärligt beroende. Det kan gå enormt fort att förlora spelvett när man alltid är på jakt efter den där stora vinsten som säkrar ens futurum.

Det finns idag 2 ledande spelbörser på marknaden samt alla 2 har sin bas på de brittiska öarna. Betfair är brittisk medans Betdaq är Irländsk. Båda är riktigt bra spelbörsar samt värda att investera sina pengar på. Någon svensk spelbörs värd att nämna finns inte. ComeOn har haft en bra spelbörs men fick inte volym. Parbet var bra men det samma hände. Redbet var fantastisk men övergick till oseriöst agerande och är idag ett ett spelbolag man skall hålla sig långt borta från. Allt för många har fått sina konton stängda och aldrig sett sina pengar igen. Redbet är listade på bad-bookmakers. https://tv-3bet.com/vad/redbet-pungar-ut-over-2-miljoner-i-skadestand-i-forlikning/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*